Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Yol ve Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü altyapı ve yol onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Silivrililerin güvenliğini ve konforunu artırmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; Yeni Mahalle’de Şeyh Şamil Sokak ve Şebboy Sokak’ta asfalt kazıma çalışmaları freze ile tamamlandı, Taş Sokak’ta parke taşı yol tamiri gerçekleştirildi, Şeyh Şamil Caddesi’nde ise yağmur suyu geçiş imalatı yapıldı.

Selimpaşa Mahallesi’nde 201. Cadde’de asfalt imalatı öncesi freze ile yol kazıma çalışmaları yapıldı ve çöken noktalara torba asfalt ile müdahale edildi. Maden Caddesi’nde sınır elemanı tamiri tamamlandı, Ahmet Ziylan Sokak’ta yağmur suyu hattı imalatı için beton dökümü yapıldı. Alibey Mahallesi’nde Akçeşme Sokak’ta granit yol tamiri, Hasan Korsan Sokak’ta granit bordür tamiri ve Aslanoğlu Sokak’ta sınır elemanı tamiri gerçekleştirildi. Mimar Sinan Mahallesi’nde, Edirne Sitesi ve Kumsal Bakım Evi’nde açıkta kalan yağmur suyu hattının üstüne beton atılarak koruma sağlandı. Siper Sokak’ta da çöken parke taşı yol tamirleri yapıldı. Semizkumlar Mahallesi’nde Terakki Caddesi’nde Hacı Refik Okumuş Camii önünde hız kesici asfalt set imalatı gerçekleştirildi ve setin boyası tamamlandı. Bedri Rahmi Sokak’ta asfalt yama çalışmaları da başarıyla tamamlandı. Son olarak, Fevzi Çakmak Caddesi ve İsmail Öztunca Sokak’ta ise sınır elemanı tamiri yapıldı, Selimpaşa Mahallesi 201. Cadde’de plentmix serimi gerçekleştirildi.

                                                                        




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silivri Haberleri