Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Gaziler Günü Mesajı

Şehit ve gazilerin Türkiye tarihinden önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Balcıoğlu, “Onlar, milletimizin tarih boyunca her türlü zorluk karşısında nasıl dimdik ayakta kaldığını ve vatan sevgisinin ne denli güçlü olduğunu en çarpıcı şekilde kanıtlamış kahramanlarımızdır. Aynı zamanda bu topraklar için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi de rahmetle ve saygıyla anıyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin onurlu tarihinin en değerli simgeleridir. Onların hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizler için en büyük sorumluluktur. Ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin yıldönümünde, bütün kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde belirtti.

Silivri’de gazilere ve şehit ailelerine desteklerin süreceğini ifade eden Başkan Balcıoğlu, “Milletimizin her zaman minnetle anacağı gazilerimize ve şehit ailelerimize, onlara layık bir hayat sunmak için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silivri Haberleri