Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası Koşusu’nu Can Kısas kazandı

3 yaşlı İngilizlerin 1400 metre kum pistteki mücadelesinden Haçım (Cuvee - Havar / El Corredor) ikinci, King Poyraz (Stromwolf - Sarıçiçeğim / Cuvee) üçüncü, Şalgamcıoğlu (Scarface - Balera / Karabeyhan) dördüncü, Sauron (Mendip - Münevver Hanım / Distant Relative) da beşinci olarak ayrıldı. Farklar ise 2 Boy - 3,5 Boy - 2,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde kayıtlara geçti.

 

Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası

Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası, 30 Temmuz 1990 yılında kurulmuştur. Şanlıurfa ili ve ilçelerinde veteriner hekimlerin haklarını gözeten ve çalışma şartlarını yüksek standartlarda tutmayı hedefleyen kuruluşun, bugün 480 üyesi bulunmaktadır. Şanlıurfa’da hayvancılık ve hayvan sağlığı ile ilgili konularda bilimsel gelişmeleri takip ederek çözümler üretmeyi görev edinen Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası, merkezi Ankara’da bulunan Türk Veteriner Hekimleri Birliği’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri