Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu’nu Yıldızkıran kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, 1300 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu Halil Sarıdal'ın sahibi, Yasin Demirkıran'ın da yetiştiricisi olduğu Yıldızkıran (Approve - Iguassu / Mountain Cat) jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde kazandı. Mehmet Emin Sarıdal'ın antrene ettiği 5 yaşındaki al at bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 11'inci birinciliğini elde etmiş oldu.

9 safkanın start aldığı yarışta Silver Cloud ikinci olurken, Berisha üçüncü, Baba Nasuhi dördüncü, Gospodin de beşinci oldu.

Koşunun galibi Yıldızkıran için bitiriş derecesi 1.20.94 olurken, farklar ise 5 Boy - 2 Boy - 1 Boy - 2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Mustafa Ercan'a kristal şildini, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cihan Oktay verdi.

Törende, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Küçük, kazanan safkanın jokeyi Ferit Yardımcı’ya plaket takdim etti.

Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege'ye günün anısına plaketini, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Halil Çizmeci takdim etti.

Törene Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı İ. Halil Hayırlı, Ticaret ve Sanayi Odası Oda Sicil Müdürü Hasan Tunahan Eskiler ve TYAYSD Şanlıurfa Şube Başkanı Yakup Elgaç da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri