S.İ.A.Y. ve Sah. Derneği Koşusu'nu Amazing Touch kazandı

2 yaşlı safkan Dişi İngiliz taylarının start aldığı çim pistteki 1400 metre mesafeli koşunun ikincisi Grand Rapids olurken, Dejavu üçüncü, Pole Star dördüncü ve Gold Flower ise beşinci olarak koşudan ayrıldılar. Koşunun müddeti 1.23.36 olurken farklar ise 1 boy - burun - 2 boy - 4 boy şeklinde sonuçlandı.

Şeref tribününde gerçekleştirilen törende kazanan atın sahibi adına Kulübümüz Asli Üyesi Yusuf Erkut Ersever'e kupayı Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Recep Avşar verdi. Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Deniz kazanan atın antrenörü adına Onur Dilbaz'a, Genel Sekreteri İlyas Emir Karadağ jokey Ayhan Kurşun'a ve Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi M. Kerem Alkan safkanın yetiştiricisi adına Kulübümüz Asli Üyesi Yusuf Erkut Ersever'e plaket takdim etti.

Kupa törenine, Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz S. Selman Taşbek ve Yüksel Göktürk, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı ve Kulübümüz Asli Üyesi Talip Öztürk, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği II. Başkanı ve Kulübümüz Asli Üyesi V. Hakan Keleş, Kulübümüz Asli Üyesi Orhan Sinanoğlu ile Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri Ahmet Çelik de katıldı.

Kupa töreninin ardından safkanın seyisi Ahmet Yalçınkaya'ya; Derneğin Genel Sekreteri İlyas Emir Karadağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Deniz tarafından plaket takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri