Özel Çocuklar İlk Binicilik Deneyimini Başkan Özer İle Yaşadı

Esenyurt Belediyesinin At BinicilikTesisi’nde özel çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer, onlarla hem tesisi gezerek atları sevdi hem de binicilik deneyimi yaşadı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer, özel gereksinimli çocukları belediyenin At Binicilik Tesisi’nde ağırladı.Başkan Özer ile birlikte tesisi gezen çocuklar hem atları sevdi hem de ilk kezbinicilik deneyimi yaşadı. Minik misafirleriyle tek tek ilgilenen Prof. Özer,atla terapinin özel çocuklar üzerindeki olumlu etkisine değinerek, tesisinrehabilitasyon amacıyla da kullanılacağını söyledi. Aileleriyle birliktekeyifli bir gün geçiren çocuklar, Başkan Özer’e teşekkür ederek günün anısınahatıra fotoğrafı çektirdi.

“Çocuklarımızın Daha Mutlu Olabilmesi İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Tesiste çocuklarla keyifli vakit geçirdiğinibelirten Prof. Özer, “Özel çocuklarımızı tesisimizde atlarla buluşturduk. Psikologlar,atlarla vakit geçirmenin çocuklara iyi geldiğini de söylüyor. Bu nedenle bu türfaaliyetlerimiz devam edecek. Biz de belediye olarak bu çocuklarımızın dahamutlu ve daha iyi olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de çocuklarımızlabir araya gelerek arkadaş olduk. Onlarla ata bindik ve tesisimizi gezdik.Bundan sonraki süreçte de özel çocuklarımızla sık sık görüşeceğiz” diyekonuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri