Osmangazi Koşusu'nu Tractor kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 1400 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

2023 yılı Osmangazi Koşusu'nu, Mehmet Emin Ekenler'in sahibi ve Kasım Ercan Ekenler'in de yetiştiricisi olduğu Tractor (Bushranger - Anatolian Bishop / Red Bishop) jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde kazandı. Savaş Gürkan'ın antrene ettiği 5 yaşındaki doru at bu galibiyetiyle kariyerindeki 13'üncü birinciliğini kazanmış oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

7 safkanın katıldığı koşuda, Nevzat Avci ile start alan Çakırdağlı (Deha - Grand Woman / Unaccounted For) ikinci olurken, üçüncülüğü Mahmut Turan idaresindeki Cafer Bey (Amerikalı - Akbalıklı Sıla / Star Grey) ile Sadettin Boyraz İdaresindeki Hardmet (Luxor - Hard Baby / Unaccounted For) atbaşı olarak paylaştı. Koşunun beşincisi ise Akın Sözen'in bindiği Peekaboo (Toronado - Al Radda / Iffraaj) oldu.

Yarışın galibi Tractor için bitiriş derecesi 1.22.06 olurken, farklar ise 4 Boy - Boyun - Atbaşı - 1/2 Boy olarak sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına atın antrenörü Savaş Gürkan'a kupasını Bursa Hipodrom Müdürü Devrim Evcim takdim etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri