OKUMA YAZMA ÖĞRENEN BAŞAKŞEHİRLİ KADINLAR SERTİFİKALARINI ALDI

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER)’in ilçe genelinde okuryazarlık oranının artması için gerçekleştirdiği okuma yazma kurslarında mezuniyet heyecanı yaşandı. Kültür yaşam merkezlerinde eğitim alan 220 kadın kursiyer, Şehir Sanat’ta düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu. Törene Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, eşi Kübra Kartoğlu ile birlikte katıldı.

“Okumak özgürlüktür”

Okumanın en büyük özgürlük olduğunu söyleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Okumak insanı özgür kılar. Bilgi sahibi olmanıza, düşüncesini geliştirmenize ve sevdiklerinizle iletişim kurmanıza vesile olur. Bol bol okuyalım ve öğrenmekten asla vazgeçmeyelim. Kurslarımıza katılan her bir komşumu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hayatınıza değer katmaktan, sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan Başakşehirli kadınlara sertifikalarını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu takdim etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Başakşehir Haberleri