Oğuz Kaan Salıcı CHP´yi budamaya devam ediyor

10 Aralık Hareketi'nden CHP'ye katılan Oğuz Kaan Salıcı'nın CHP İstanbul İl başkanlığı, CHP örgütüne heyecan ve umut vermiyor. Mustafa Sarıgül İstanbul için tek umut oldu.

Deniz Baykal’ın genel başkan olduğu dönemlerde ’10 Aralık’çı olan Oğuz Kaan Salıcı ‘CHP kapatılsın’ ‘Faşist parti’ bile diyen Oğuz Kaan Salıcı, Cumhuriyet Halk Partisi’ni budamaya devam ediyor.İstanbul İl örgütü sadece seyrediyor.

.

10 Aralık’çı olan Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na getirilmesiyle. Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarattığı rüzgârı tam tersine çevirdi. Umudunu ve heyecanını kaybeden İstanbul il örgütü. Son çare olarak Mustafa Sarıgül’ün, İstanbul büyük şehir belediye başkanı olmasına bağladı.

.

“İstanbul gibi çok önemli bir ile, Oğuz Kaan Salıcı gibi yetersiz bir il başkanı seçerseniz başarısızlık ve sevgisizlik üst üstte gelir” diyen. İstanbul İl örgütü “Oğuz Kaan Salıcının biran önce il başkanlığından alınmalıdır” diyerek tepki gösteriyor.

.

İstanbul’da hiçbir heyecan ve umut yaratmayan il başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul ziyaretlerinde bile. Partili ve üyeleri harekete geçiremeyip, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı toplantılar bile çok az sayıda katılımcılar ile gerçekleşiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri