Muhtarlarla Birlik Beraberlik Toplantısı

BaşkanZeydan Karalar, “Yol arkadaşımız olan muhtarlarla beraber büyük işler yaptık”

BaşkanZeydan Karalar, “Önümüzdeki 5 yıl kentin eksikliklerini ekip ruhuyla çözeceğiz.”

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 19 Ekim Muhtarlar Günümünasebetiyle muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarları,belediyenin birer paydaşı ve çözüm ortağı olarak gören, onlarla sık sık biraraya gelerek taleplerine yanıt veren Başkan Zeydan Karalar, Adana’nınmuhtarlarını Muhtarlar Günü’nde de yalnız bırakmadı. Birlik BeraberlikToplantısı’na ilçe belediye başkanları, bürokratlar, muhtarlar ve siyasilerkatıldı.

YAPTIĞINIZİŞİ VE HİZMET ETTİĞİNİZ İNSANLARI SEVECEKSİNİZ

Sözlerinemuhtarları yol arkadaşları olarak gördüklerini belirterek başlayan BaşkanZeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bugüne muhtarlarile beraber çok büyük işlere imza attıklarını bildirdi.  Başarının en büyük anahtarının işini sevmekolduğunu vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Seyhan Belediye Başkanı iken demuhtarları yol arkadaşı saydık ve büyük işler yaptık. Neredeyse dokunmadığımızyer bırakmadık. Yaptığınız işi ve hizmet ettiğiniz insanları seveceksiniz. Benhem hizmet ettiğim insanları çok sevdim hem işimi çok sevdim, hem de işime çoksaygı duydum. Dolayısı ile samimiyetle beraber başarı geldi. Elbette kentinartık hiçbir eksiği kalmadı diyemeyiz ama nerede bir sorun varsa onu gidermeyeyönelik gayretimiz, niyetimiz var” dedi.

ZORŞARTLAR DÜZELTİLDİ, DEVASA İŞLERE İMZA ATILDI

Geçmişdönemde hayata geçirilen mali mucizeyi hatırlatan ve büyük borç yüküne, hacizdosyalarına, pandemiye ve depremlere rağmen devasa hizmetlere imza attıklarınıbildiren Başkan Zeydan Karalar, ihtiyaçların bir bir giderildiğini ve sosyalbelediyecilik anlayışıyla da Adanalıların yanında olduklarını ifade ederek,başarıda büyük payı olan belediye personeline teşekkür etti.

VATANINIEN ÇOK SEVEN İŞİNİ EN İYİ YAPANDIR

BaşkanZeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün,“Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır” sözüne değinerek; başarılarınınyaptıkları işi ve çalışmayı sevmelerinden kaynaklandığını söyledi.

ASKİ’ninçalışmalarına ilişkin de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, sorunları en azainmiş bir Adana hedefiyle 5 yıl daha canla başla, ayrım gözetmeksizinçalışacaklarını kaydetti. Belediye ve muhtarlık kurumunun birbirinintamamlayıcısı olduğuna dikkat çeken Başkan Zeydan Karalar, kentineksikliklerini ve yeni ihtiyaçlarını ekip ruhuyla gidereceklerini kaydetti.

 

Hizmetederken vatandaş arasında ayrım yapmadıklarını, bu nedenle Adana’nın dört biryanında başarıyı yakaladıklarını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, muhtarlarıçalışma arkadaşları olarak gördüklerini anlattı. Başkan Zeydan Karalar, halka hizmetebütün güçleriyle devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YURT HABER Haberleri