Minik dişler ücretsiz tedavi ediliyor

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan Diş Ünitesi’nde çocukların diş bakımları ücretsiz olarak yapılıyor.

 Beylikdüzü Belediyesi, sosyal sorumluluk anlayışı ile başlattığı ve dört aydır ilçede devam eden “Ağız Bakımı ve Diş Sağlığı” etkinliğini daha da ileri bir boyuta taşıyor. Diş taramaları yapılan birinci sınıf öğrencilerinin uzman hekimler tarafından raporlanan çürük, tartar, dolgu ihtiyacı gibi tespitleri ailelerine ulaştırılıyor.


 

Aileler de Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi içinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Diş Ünitesi’nde ücretsiz tedavi ettirme olanağı yakalıyor. Sağlık yetkilileri tarafından yapılan taramalar sırasında öğrencilere ayrıca, diş fırçalamanın önemi ve doğru fırçalamanın nasıl yapılacağı anlatılıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı taramalarda Başkan Uzun, öğrencilere ağız bakımı ile ilgili nasihatler verirken, onlara diş macunu ve fırçaları da hediye ediyor.

 

Ağız ve diş taraması tamamlanan öğrencilerden ihtiyaç duyanlar, tedavilerini Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Diş Ünitesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor.

 

AVM toplantıları sürüyor


Barış Mahallesi’ndeki Beyaz City AVM’de vatandaşlarla bire bir görüşmeler gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a ilgi büyüktü. Esnafı da ziyaret eden Başkan Uzun, sorunların giderilmesine dair yine nokta atışları yaptı.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlara Başkan Uzun “Bizim işimiz halkla her daim iç içe olmak. Sizlerin ilgisi ise bu anlamda bizi çok memnun ve motive ediyor. İyi ki bizleri aranızda görmekten mutluluk duyuyorsunuz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Engelli sporculardan çifte zafer
Ebru Gündeş'ten Arenamega’da muhteşem konser
Kartal-Kadıköy metrosu yüzde 50'li indirimli
Aile hayatında iletişimin önemi
Çocuk kulüplerine yoğun ilgi