MHP İstanbul, seçime hazırlanıyor

MHP İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen MHP 2. Bölge İstişare Toplantısı İbb Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

 Toplantıya, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener,  MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Atilla Kaya ile MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatı üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve muhtarlar katıldı.


MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ise Ak Parti aktadarında 12 yıldır tahrip edilmeyen kurum ve kuruluş kalmadığını, muhtarların bazı yetkilerinin kısıtlandığını, 8 bine yakın okul müdürü ve yöneticisinin Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen'e üye olmadıkları için görevden alındığını iddia etti.

Gelişmiş toplumlarda yolsuzluğa bulaşmış kişilerin toplumun önüne bir daha çıkamadığını vurgulayan Karataş, "Şimdi bir Park Orman örneği var karşımızda. Park Orman, yılda 4 milyon lira kira ödeyen firmadan alındı. Yıllık 500 bin liraya başka firmaya kiraya verildi. Oradaki imar durumu değiştiriliyor ve 108 villa yapılacak. Park Orman, İstanbul’un yaşam alanlarından biri" dedi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri