Mesafeler eğitimle ortadan kalkıyor

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın eşi Zeynep Karaman ‘Gönül Elçisi Projesi’ kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

 Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın eşi Zeynep Karaman’ın önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde Sarıyer okullarından Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencileri ile Şehit Üstteğmen Ali Büyükdicle Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri bir araya geldi. Proje ile öğrenciler arasındaki bağların kuvvetlenmesi ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için engellerin sevgi yoluyla aşılabilmesi amaçlanıyor.



Ziyarete Zeynep Karaman, Ak Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, Sarıyer Yazı İşleri Müdürü Birsen Tosun, Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, Kız Meslek Lisesi Müdürü Nurhan Çebi, Şehit Üstteğmen Ali Büyükdicle Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Can Dağaşan, Ali Akkanat Anadolu Lisesi Müdürü Sevcanur Özcan, öğretmenler ve yerel basın temsilcileri katıldı.



Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ziyarette engelli öğrencilerle bir araya gelen diğer öğrencilerin birbirleri ile zaman geçirmeleri sağlanarak, birlikte kahvaltı yapmışlar ve böylece aralarındaki bağların kuvvetlendirilmesi ve okullar arası dostluğun geliştirilmesi amaçlandı. 



Öğrencilerin birlikte yaptıkları müzik gösterisi, ebru çalışmaları, masa tenisi gibi aktiviteler öğrencilerin eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamış ve daha güçlü ilişkileri kurmaları sağlandı.



Ziyaret sırasında konuşma yapan Zeynep Karaman, “Gönül Elçisi Projesi’nin” giderek gelişip büyüdüğünü bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz, amacımız birbirinden uzak insanların birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak, aralarında gönül bağı oluşturmaktır. Bu tip Sosyal Sorumluluk projelerinde önemli olan yapılan etkinliklerin sürekliliğidir. Biz de bunu sağlamak yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Güven ve tecrübe engelliler ile birlikte
Sarıyer’de, Dr. Cengiz Tamer nereye koşuyor
Saadettin Erol,”Ayazağa da tavan yaparız”
Güven ve Tecrübe Ayazağalılar ile buluştu
Sarıyer’in Yerel Basını Kitaplarını Tanıttı