Merhum Asli Üyemiz Faruk Tınaz'ı saygıyla anıyoruz

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının boy göstereceği yarış, 2100 metre mesafe üzerinden sentetik pistte koşulacak.

Merhum Asli Üyemizi anacağımız yarışa; Bank Account, Jefe De Jefes, Flawless Power, Ribando, Sforza Ring, Talha Paşa ve Zertas isimli safkanlar katılacak.

Faruk Tınaz

1956 yılında Adana'da doğan Faruk Tınaz, lise eğitimini Adana'da tamamladı. 1979 yılında profesyonel ses sanatçısı olarak sanat hayatına başladı.

Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı konser veren Tınaz, Türkiye'de üç kez "Yılın Sanatçısı" seçildi. Grup Tekstil ve Zafer Konfeksiyon isimli şirketlerinde eşiyle birlikte kendi markaları olan C-NG ve FARCI markaları ile ihracat yaptı. 1993 yılında at sahibi oldu. Uzun yıllar Çerkezköy'deki harasında yetiştiricilik faaliyetlerinde bulundu. 2000 yılında müzik kariyerini sonlandırdı. 2005 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilen Faruk Tınaz, çeşitli dönemlerde Yönetim Kurullarında görev aldı. 2022 yılında aramızdan ayrılan Faruk Tınaz'ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri