Melda Onur, Sultangazi'de Pazarcı Esnafı Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2 Bölge Milletvekili Adayı Melda Onur haftanın ilk gününde Kadınlarla Sultangazi'yi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2 Bölge Milletvekili Adayı Melda Onur  seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdüren Melda Onur bir yandan da vatandaşların sorunlarını dinleyerek CHP’nin politikaları ile ilgili bilgi verdi.

Saat 10:00’da Sultangazi’ye gelen ve halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2 Bölge Milletvekili Adayı Melda Onur, Tekrar İstanbul’a ve ilçelerine hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, görev nasip olduğunda  güzel hizmetler yapma arzusu içerisinde olduğunu kaydetti.Cebeci Mahallesinde Pazartesi  Pazar Yeri esnaflarını ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Adayı Melda Onur, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

Tüm pazarı gezerek esnafla vatandaşla tek tek tokalaşan Melda Onur , kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, esnaf ve pazar için gelen vatandaşlar ise bir adayı karşılarında görmenin memnuniyetini yaşadı.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2 Bölge Milletvekili Adayı Melda Onur 'a ziyaretlerinde CHP Sultangazi İlçe başkan yardımcısı Serpil Akkaya Kuruçay ,CHP Sultangazi Gönüllü Çalışan Kadınları  ve partililer eşlik etti.









Bulent Çavuş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri