Kulübümüz ile Hipodrom Platform Ortak Girişimi arasında yapılan at yarışları yayın anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi

16 Ekim Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu Byerley Turk Salonu'nda düzenlenen imza töreni Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay ve Platform Şans Oyunları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Onan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı: "Bu anlaşma Atçılık sektörümüzün büyümesine çok önemli katkılar sağlayacak"

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkanımız Serdal Adalı; "Atçılık sektörümüzün gelişerek büyümesine çok önemli katkılar sağlayacağına inandığım bu işbirliğinden dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Protokolün kapsamını özetlemek gerekirse, Kulübümüzün yarış yayınlarının aboneliğe dayalı ödemeli yayıncılık platformu, uydu ve ayrıca Kulübümüze ait resmi YouTube, Web, Mobil platformları dışında kalan yurtiçi online olarak ifade edebileceğimiz mobil, web ve benzeri tüm dijital ortamlardaki yayın haklarının 10 yıl boyunca münhasıran kullanım hakkının verilmesi olarak ifade edebiliriz. İki canlının bir arada yaptığı bir temaşa sporu olan yarışlarımızın, görsel kalitesi yüksek yayın içerikleriyle yarışsevere ulaşması için, bu Protokol kapsamındaki HD canlı yayın araçları büyük fayda sağlayacaktır. Hipodrom Platform Ortak Girişimine bu değerli iş birliği ve atçılık sektörümüze katkıları için Kulübümüz ve Camiamız adına şükranlarımı sunuyor, iş birliğimizin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
 (Konuşmanın tümünü izlemek için tıklayınız)

Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay: "Tarihimizden aldığımız sorumlulukla ilerliyoruz"

Başkanımız Serdal Adalı'nın ardından konuşma yapan Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay; "Atçılığın tarihsel ve kültürel bir miras olduğuna vurgu yaparak  Demirören Holding olarak, Hipodrom.com yolculuğuna başlarken, TJK'nın liderliğini yaptığı ve günümüze kadar güzel bir seviyeye taşıdığı atçılığın gelişimini daha da desteklemek istediklerini ifade etti. Sinan Oktay, bu iş birliğiyle at yarışlarının dijital dünyasında yeni bir sayfa açmakla kalmayacaklarını; aynı zamanda Türk atçılığının 21. yüzyılda hak ettiği değere ulaşma yolculuğunda bir dönüm noktası olacağını" belirtti.
(Konuşmanın tümünü izlemek için tıklayınız)

Platform Şans Oyunları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Onan:
"Bi'Talih Ailesi olarak odak noktamız Yarışsever"

İmza töreninin son konuşmasını yapan Platform Şans Oyunları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Onan, "Bi'Talih Ailesi olarak yapacakları yatırımlar ve getirecekleri yeniliklerle yüzyıllardır çok ilgi duyan ve sevilen Atçılığı daha da ileriye götürmek istediklerini belirtti. Onan ayrıca,  Bi'Talih Ailesi olarak odak noktalarının Yarışseverler olduğunu, onları daha nasıl mutlu edebilir daha ne kadar memnun edebiliriz diye çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini" söyledi.
(Konuşmanın tümünü izlemek için tıklayınız)

İmza Törenine, Kulübümüz ile Hipodrom Platform Girişimi mensuplarının yanı sıra çok sayıda basın mensubu da katılımda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri