Kocatepe Koşusu'nun galibi Toros Kartalı oldu

İstanbul İlkbahar-Yaz sezonunun 43. yarış gününde, 3 yaşlı safkan İngiliz tayları 1400 metre mesafe çim pistte boy gösterdi.

2022 yılı Kocatepe Koşusu'nda, Müthiş Ölçer'in sahibi ve yetiştiricisi olduğu Toros Kartalı (Luxor - Süs Biberi / Bin Ajwaad) jokeyi Özcan Yıldırım ile zafere uzandı. İbrahim Bekiroğulları'nın antrene ettiği doru erkek tayın bu birinciliği kariyerinin ilk Grup koşu zaferi olarak kayıtlara geçerken, toplamda altıncı galibiyetini elde etmiş oldu.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Keyifli bir mücadeleye sahne olan koşuda jokeyi Gökhan Kocakaya ile start alan Bold Sea Rover (Torok - Seacleef / A.P.Indy) ikincilikle pistten ayrılırken, Time To Shine (Luxor - Chantilly / Whipper) Vedat Abiş idaresinde üçüncü oldu. İstanbul'da günün tek Grup yarışında kendisine tabelanın dördüncü basamağında yer bulan tay ise Subutai (Counterattack - Aamal / Mamool) oldu.

Koşunun galibi Toros Kartalı için bitiriş derecesi 1.22.73 olurken, farklar 1 Boy - 1,5 Boy - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri