KIŞ SPOR OKULLARINDA BEŞ BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK

Ataşehir Belediyesi’nin çocuk ve yetişkinlerin zamanlarını spor yaparak geçirmeleri için hazırladığı Kış Spor Okulları, yeni dersler eklenerek devam ediyor. Beş farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verileceği okullarda, vatandaşlara spor sevgisi ve alışkanlığının kazandırılması hedeflenirken, ilçe çapında yeni sporcular yetişmesine de katkı sağlanması amaçlanıyor.

Ataşehirlilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı, sosyalleşmelerine imkân sağlayan Ataşehir Belediyesi Spor Okulları, hem yetişkinlere hem de çocuklara farklı branşlarda eğlenceli spor aktiviteleri sunuyor.

16 yaş ve üstü sporseverler için ücretsiz sunulan Fitness, Zumba, Pilates ve Yoga dersleriyle başlayan Kış Spor Okullarında, çocuklar için hazırlanan; Voleybol, Taekwondo, Kick Boks ve Masa Tenisi Dersleri eklenerek branş sayısı çoğalıyor. İleriki günlerde de Kış Spor Okullarına çocuklara yönelik futbol, basketbol ve tenis dersleri eklenerek, bu üç farklı branş için kayıt duyurusu yapılacak.    

2024-2025 Kış Spor Eğitimleri 1. dönem dersleri 12 Ekim 2024 tarihinde başlayıp, 12 Ocak 2025 tarihinde sona erecek. Yetişkinler için de haftada iki gün, iki grup şeklinde Tenis dersleri düzenlenecek. Yetişkin tenis dersleri ise 15 Ekim’de başlayacak.

Çocuklara yönelik Voleybol, Taekwondo, Kick Boks ve Masa Tenisi dersleri ile yetişkinlere yönelik tenis derslerine kayıtlar, online olarak 7 Ekim’de saat 10.00’da başlayacak.

Ek olarak; Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Zübeyde Hanım Kültür Evi’nden de kayıt desteği sağlanacak. Her katılımcı yalnızca bir branş seçebilecek.

Vatandaşlara spor sevgisi ve alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen spor eğitimleri sayesinde, ilçe çapında yeni sporcular yetişmesine de katkı sağlanması amaçlanıyor.

Kontenjanın sınırlı olduğu Kış Spor Okullarına katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek gerekiyor.

 

Programın detayları:

Voleybol: 7 – 13 Yaş – Cumartesi - Pazar (Bil Koleji )

Taekwondo:  7 – 15 yaş – Cumartesi - Pazar (Ataşehir Sivil Toplum Merkezi )

Kick Boks: 7 – 15 yaş – Cumartesi - Pazar (Ataşehir Sivil Toplum Merkezi )

Masa Tenisi: 8 – 14 yaş – Pazar (Mustafa Saffet Kültür Merkezi)

Tenis Yetişkinler için: 18 Yaş üstü – Salı - Cuma (Atatürk Mah. Park 9 )

 

Kayıt için link: https://ebelediye.atasehir.bel.tr

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ataşehir Haberleri