"KATLİAM YASASINA HAYIR” MİTİNGİNDE “HÜKÜMET İSTİFA” SLOGANI

"Katliam yasası" olarak nitelendirdikleri Sokak Hayvanlarını Koruma Yasası'na karşı çıkan yaşam hakkı savunucuları Yenikapı'da kitlesel bir eylem gerçekleştirdi.

"Katliam yasası" olarak nitelendirdikleri Sokak Hayvanlarını Koruma Yasası'na karşı çıkan yaşam hakkı savunucuları Yenikapı'da kitlesel bir eylem gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katılımıyla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen mitingde, organizatörlerin uyarılarına rağmen "Hükümet istifa" sloganları atıldı. 

Tüm itirazlara rağmen AKP ve MHP'li milletvekillerinin oyuyla meclisten geçen Sokak Hayvanlarını Koruma Yasası'na karşı tepkiler, yurdun çeşitli yerlerindeki kedi ve köpek cinayetleri üzerine yeniden alevlendi. Binlerce kişi Yenikapı Etkinlik Alanı’nda “Katliam Yasasına Hayır” mitingi düzenlendi. Düzenleyen grubun kürsüden seslenerek atılmamasını istediği “Hükümet istifa” sloganını mitinge katılanlar hep bir ağızdan söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Fatih Haberleri