KARTALLI KREŞ ÖĞRENCİLERİ, “BİLİM ŞENLİĞİ” İLE EĞLENİRKEN ÖĞRENDİ 

Kartal Belediyesi, 6 yaş grubu kreş öğrencilerinin okula uyum sağlamasını desteklemek, bilime olan ilgilerini artırmak ve merak duygusunu geliştirmek amacıyla “Bilim Şenliği”düzenledi.

Kartal Belediyesi, 6 yaş grubu kreş öğrencilerinin okula uyum sağlamasını desteklemek, bilime olan ilgilerini artırmak ve merak duygusunu geliştirmek amacıyla “Bilim Şenliği” düzenledi.

Kartal Belediyesi Sabiha Bengütaş Kreşi’nde düzenlenen Bilim Şenliği’ne Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra öğretmenler ve kreş öğrencileri katıldı. Etkinliklerde öğretmenler kreş öğrencileriyle; gökkuşağı, ebru sanatı, dev balon ve erozyon adında yaratıcı deneyler yaparken, çocuklara Başkan Yüksel de eşlik etti.

Yüksel, “Bugün çocuklarımızın ilk eğitim öğretim haftasında onlara güzel bir sürpriz yapmak istedik. Hem eğlenip hem öğrenebilecekleri eğitici bir ‘Bilim Şenliği’ni çocuklarımızla buluşturduk. Onların bu özel günlerinde eğitim öğretim hayatına ilk attıkları adımda onlara eşlik etmek için bugün buradayım” dedi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kartal Haberleri