KÂĞITHANE’DEKİ OTOPARKLARDA AKILLI SİSTEM DÖNEMİ BAŞLADI

Kâğıthane Belediyesi tarafından ilçedeki otoparkların modernizasyonu kapsamında hem ödeme hem de güvenlik sistemleri dijitalleştirilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Kâğıthane’de bulunan Belediye açık, Meydan Metro açık, Meydan Nikâh açık, Hürriyet kapalı ve 100. Yıl kapalı otoparklarında, vatandaşların ödeme yaparken daha hızlı ve güvenli işlem yapabilmesi için otomatik ödeme makineleri aktif olarak çalışmaya başladı. Bu yeni sistem sayesinde kullanıcılar, geleneksel gişeler yerine modern ödeme makineleri üzerinden otopark ücreti ödeyebilecek.

Kâğıthane Belediyesi’nin Vadi Açık ve Meydan Nikâh açık otoparklarında ise sürücülere, araçlarından inmeden kredi kartı ile ödeme yapabilme imkânı sunuluyor. Otopark çıkışlarına yerleştirilen kredi kartı ödeme cihazları sayesinde kullanıcılar otoparktan çıkarken araçlarından inmeden hızlı ve pratik bir şekilde ödeme yapabiliyor. Bu sistem özellikle vakit kaybetmeden işlemlerini halletmek isteyen sürücüler için büyük kolaylık sağlıyor.

İlçedeki tüm otoparklar Kâğıthane Belediyesi tarafından oluşturulan Uzaktan Kontrol Merkezi ile 7/24 denetleniyor. Bu merkez üzerinden otoparkların 24 saat boyunca güvenlik kameraları ile izlenmesi ve gözetim altında tutulması sağlanıyor. Ayrıca vatandaşların otoparklarda karşılaştığı herhangi bir sorunu çözmek için görüntülü ve sesli olarak çalışan intercom sistemleri de devreye sokuldu. Vatandaşlar bu sistem sayesinde yaşadıkları sorunları kolayca yetkililere iletebiliyor ve anında destek alabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kağıthane Haberleri