KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇELİKTEPE MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARI

Kâğıthane Belediyesi tarafından Çeliktepe Mahallesi’nin Buhara ve Kaptan Sokaklarında asfalt ve yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Başlatılan çalışmalar kapsamında Buhara ve Kaptan Sokak’ta mevcut yollar yenilenerek, asfalt kaplama yapılıyor. Toplamda 550 metre uzunluğundaki yol alanına 390 ton asfalt serilecek. Bunun yanı sıra yayaların güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için kaldırım düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Kâğıthane Belediyesi olarak ilçemizin yaşam kalitesini artırmak, altyapı hizmetlerini güçlendirmek amacıyla kapsamlı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu doğrultuda Çeliktepe Mahallesi’nde başlattığımız asfalt ve yol düzenleme çalışmalarımız ile Buhara ve Kaptan Sokaklarındaki mevcut yolları yenileyerek asfalt kaplama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Amacımız Kâğıthane’mizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve modern bir hale getirmek. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve sabırla destek veren siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Çeliktepe Mahallesi’nde bulunan Buhara ve Kaptan sokaktaki çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kağıthane Haberleri