Kafkasya Koşusu'nda kazanan Zolo Muum oldu

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak gerçekleştirilen mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2023 yılı Kafkasya Koşusu'nda jokeyi Özcan Yıldırım ile start alan, Şükrü Polat'ın sahibi olduğu Zolo Muum (Papa Clem - Controllable / Al's Theatre) galibiyete uzandı. Ahmet Şen yetiştirmesi, Yusuf Uçar'ın antrene ettiği 4 yaşındaki doru erkek safkanın bu galibiyeti kariyerinin 11. birinciliği olarak kayıtlara geçti.

Seyir zevki yüksek bir mücadeleye sahne olan koşuda Hikaye (Bosporus - Adagülü / Unaccounted For) tabelanın ikinci basamağında kendisine yer bulurken, King Man Go (Mendip - Pomerol / Honour And Glory) üçüncü, Compiler (Lion Heart - Paristambul / Bosporus) dördüncü, Litecoin (Victory Gallop - Flashys Song / Songandaprayer) de beşinci sırada yer aldı.

Yarışın galibi Zolo Muum için bitiriş derecesi 2.09.21 olurken, farklar 1/2 Boy - Burun - 1,5 Boy - 5 Boy şeklinde sonuçlandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri