İş Arayanlar ve İşverenler Bu Fuarda Buluşacak

Yüzlerce Firma İşArayanlar İçin Tek Bir Noktada Buluşuyor!

Esenyurt, İstanbul’un en kapsamlı istihdam fuarlarındanbirine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlçede faaliyet gösteren yüzlercefirma, iş arayanlar için Esenyurt Belediyesi İstihdam Fuarı’nda buluşuyor.14-16 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, sağlıktanteknolojiye, gıdadan tekstile kadar birçok farklı sektörden firma, binlerceistihdam sağlayacak.

Türkiye sanayisinin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapanEsenyurt’ta, yüzlerce firma iş arayanlar için tek bir noktada buluşuyor. EsenyurtBelediyesinin bir ilke daha imza atarak düzenlediği İstihdam Fuarı, işçi arayanfirmalarla, iş arayan vatandaşları bir araya getiriyor. Esenyurtluların süreklive güvenceli bir işe sahip olması amacıyla Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer öncülüğünde düzenlenen fuara, farklı sektörlerden 240 firma katacak.Fuarda, sağlıktan teknolojiye, tekstilden otomotive kadar birçok sektörde işgücü talepleri olan firmalar, adaylarla yüz yüze görüşme fırsatı bularakistihdam sağlayacak.

Açılışını Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’inilçe protokolüyle birlikte yapacağı İstihdam Fuarı, 16 Ekim'e kadar 10.00 ile15.00 saatleri arasında Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri