Gazeteci ve Yazar Saygı Öztürk, Beltaş Kitap Kafe’de Okurlarıyla Buluştu

GAZETECİ VE YAZAR SAYGI ÖZTÜRK BEŞİKTAŞ BELTAŞ KİTAP KAFE'DE OKURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Beşiktaş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Beltaş Kitap Kafe, araştırmacı gazeteci ve yazar Saygı Öztürk’ü ağırladı. Öztürk, yeni kitapları "Örgüt Pazarı"ve "Cehennemi Yaşadım" üzerine düzenlenen söyleşide okurlarıyla bir araya geldi. Etkinlik kapsamında okurlarının sorularını yanıtlayan ve kitaplarını imzalayan Öztürk, katılımcılarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Söyleşide gazetecilik mesleğinin zorluklarına değinen Saygı Öztürk, gazeteciliğin büyük sorumluluk gerektirdiğini belirterek şunları söyledi: “Gazetecilik çok zor bir meslek. Bir tek sütunluk haber için bile büyük çaba göstermek gerekiyor. Eskiden gazetecilik daha kolaydı, ancak günümüzde sosyal medya gerçeğiyle birlikte işler çok daha zorlaştı. Önemli olan, haberin doğrusunu yazmak ve kamuoyuna doğru şekilde aktarmaktır.”

Beşiktaş ile olan kişisel bağından da söz eden Öztürk, küçük yaşlardan beri Beşiktaş taraftarı olduğunu ifade etti ve şunları ekledi: “Beltaş Kitap Kafe’de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyenin bu konsepti oluşturması çok anlamlı. Okuyucularla bir arada olmak, sorularını yanıtlamak benim için önemli. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a bu güzel ortamı sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum.”

Etkinlik sonunda Beşiktaş Belediyesi, Saygı Öztürk adına Tema Vakfı’na bağışlanan fidanın plaketini kendisine takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Beşiktaş Haberleri