Fetih Koşusu'nu Go Hero kazandı

4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2400 metre mesafe üzerinden çim pistte yapıldı.

2023 yılı Fetih Koşusu'nu, Ahmet Güzelocak'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Batuhan Turgul antrenesindeki Go Hero (Torok - Setryn / Strike The Gold) jokeyi Halis Karataş ile kazandı. İlk kez İstanbul çim pistinde boy gösteren ve katıldığı Fetih Koşusu'ndan galibiyetle ayrılan 4 yaşındaki safkan, kariyerinin de 3. birinciliğine uzandı.

7 safkanın katılımıyla gerçekleşen koşuda, ikinciliği Vedat Abiş idaresindeki Age Of Fire (Torok - Ateşin Kızı / Marlin) elde ederken, Zafer Ateşi (Win River Win - Gold Hyperion / Pharly) Hışman Çizik ile üçüncü, Özcan Yıldırım ile bu koşuya katılan Maximus Boy (Maximus Dream - No Comment / Thunder Bolt I) dördüncü ve son olarak Çakırdağlı (Deha - Grand Woman / Unaccounted For) Gökhan Kocakaya ile beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Koşunun galibi Go Hero için bitiriş derecesi 2.28.94 olurken, farklar ise 3,5 Boy - 4 Boy - 3 Boy - 4 Boy şeklinde sonuçlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri