Esenyurt'ta Temizlik Seferberliği: Çöp Konteynerleri Yenileniyor ve Dezenfekte Ediliyor

Daha temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdüren EsenyurtBelediyesi ekipleri, ilçe genelindeki meydanları mobil temizlik araçlarıylayıkayarak çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarını yapıyor. Yenilenenkonteynerler, halk sağlığı için ilaçlanarak, dezenfekte ediliyor.

Daha temiz ve yeşil bir Esenyurt için ilçedeki çalışmalarıhızlandıran Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer 12 yeni çöp toplamaaracını temizlik filosuna katmıştı. Çöp konteynerlerinin de büyük orandayenilendiği ilçede temizlik ekipleri, rutin kent temizliği çalışmalarının yanısıra cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkayarak ilaçlıyor. Son olarakEsenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda çalışmalarını sürdüren ekipler, konteynerlerimobil araçlarla yıkayarak, bakteri ve kötü koku oluşumunu önlemek amacıyladezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Konteynerlerin boyama ve onarım işlemlerininardından meydan süpürülerek tazyikli su ile yıkandı. Yetkililer, EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in başlattığı temizlik seferberliğininilçe genelinde aralıksız devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar halksağlığını ön planda tutan Başkan Özer’e teşekkürlerini iletti.

 “Gece gündüz demeden çalışıyorlar”

Artık temiz bir ilçede yaşadığını belirterek belediyeninçalışmalarından memnuniyetini dile getiren Muhammet Gök, şunları söyledi:“Belediyemizden çok memnunuz. Sürekli sokaklarımıza geliyorlar, temizlikçalışmaları yapıyorlar. Yıkama çalışmaları yaparak mahallelerimizi gece gündüzdemeden dezenfekte ediyorlar. Bu zamana kadar bir sıkıntı görmedik, biz talepetmeden gelip temizlik yapıyorlar, bizim söylememize bırakmıyorlar. BelediyeBaşkanımız Ahmet Özer’e bu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkürederiz.”


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri