Esenyurt’ta Okul Sütü Günü Kutlandı...

Başkan Özer’den ÇocuklarınGelişimine Destek: ‘Çocuklar Ülkemizin Geleceği’ Diyerek Süt Dağıttı

Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Dünya Okul Sütü Günü etkinliği kapsamındaEsenyurtlu çocuklara süt ikramında bulundu. Başkan Özer, “Çocuklarımıza dahasağlıklı bir gelecek için süt dağıtıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Dahasağlıklı yaşamaları ve iyi eğitim almaları, ülkemizin geleceği için önemli”dedi.

Süt ve sütürünlerinin tüketimini teşvik etmek amacıyla her yıl kutlanan ‘Dünya Okul SütüGünü’ etkinlikleri kapsamında Esenyurtlu çocuklara süt dağıtıldı. EsenyurtBelediyesinin İBB ile birlikte Yeni Belediye Meydanı'nda gerçekleştirdiğietkinlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, çocuklara süt, kek ve gofretikram ederek sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekti.

“Süt, Çocuklarımız İçin Önemli BirGıda”

Çocuklara dahasağlıklı bir gelecek bırakmak için süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyleyenProf. Dr. Özer şöyle konuştu: “Bugün Dünya Okul Sütü Günü. Çocuklarımıza süt,bisküviler, kekler ve gofretler veriyoruz. İstanbul Büyükşehir BelediyeBaşkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine bu konudaki destekleri içinyürekten teşekkür ediyorum. Çünkü süt, çocuklarımız için son derece önemli birgıda. Kalsiyum eksikliğini gidermekte ve vücut gelişimini sağlamakta.Çocuklarımızı mutlaka sütle beslemeliyiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Dahasağlıklı yaşamaları ve iyi eğitim almaları, ülkemizin geleceği için önemli.”


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri