Esenyurt’ta Öğrenciler Güvende. Zabıta Ekipleri Denetimleri Sıkılaştırdı

Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri, okulların açılmasıylabirlikte, ilçe genelindeki okulların çevresinde sıkı denetim tedbirleri alıyor.Öğrencilerin güvenli şekilde okullarına gidip gelmesini sağlamak amacıyla okulönlerinde trafik düzenlemeleri ile yol kontrolleri yapan ekipler, eğitim yılıboyunca denetimlerini sürdürecek.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte EsenyurtBelediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul önlerinde denetimlerinisıkılaştırdı. Ekipler, bir yandan okul önlerinde trafik kontrolü yaparaköğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçişini sağlarken, diğeryandan muhtemel risklere karşı önlem alıyor. Trafik akışını aksatmadanyürütülen bu denetimlerin, yıl boyunca düzenli aralıklarla devam edeceğibildirildi. Ebeveynler ve okul yöneticileri, bu çalışmalardan memnunolduklarını ifade ederek, eğitime verdiği desteklerden dolayı Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkür ettiler.


‘Her ŞeyGayet İyi Durumda’

Denetimlerden memnun olduğunu söyleyen veli Hülya Erdoğan; “Girişve çıkışların takip edilmesi gerçekten çok önemli, çünkü burada yoğunlukoldukça fazla ve bu durum, öğrencilerin kaybolmasına yol açabiliyor. Bu konudagösterdiği çabalar için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Şu an her şeygayet iyi durumda.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri