Esenyurt’ta Bir İlk: 114 Yeni Çöp Kamyonu Esenyurt Sokaklarında

Vatandaşların sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşaması için çalışan EsenyurtBelediyesi, temizlik filosuna 114 yeni araç ekleyerek çalışmalarına hızkazandırdı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer önderliğindebaşlatılan çalışmalarla, belediye ekipleri Esenyurt’u temizlikle anılan birilçe haline getirmeyi hedefliyor.

‘Daha temiz bir Esenyurt’ için çalışmaların hızla sürdüğü ilçede, temizlikfilosu sil baştan yenileniyor. Bu kapsamda başlatılan çalışmalarda, 114 yeniçöp kamyonu Esenyurtluların hizmetine sunuldu. Temiz bir ilçe içinseferberliğin başlatıldığı kentin sloganı ise “Temiz Yurt Esenyurt” olarakbelirlendi. Şantiyede kullanılan ekipmanların da yenilendiği Esenyurt’ta; 61evsel atık toplama, 10 mekanik süpürge, 8 arazöz kamyon, 10 damperli kamyon ve10 çift kabin kamyonet gibi çok sayıda araç kente kazandırıldı. Yeni birşantiye sahasının inşaatının da tamamlandığı ilçede, Belediye Başkanı AhmetÖzer, vatandaşların sağlıklı ve ferah bir kentte yaşamalarını sağlamak için vargüçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Çöp Toplama Araçlarından Su Sızmayacak

Çöp kamyonlarından sızan kirli su sorununu kökten çözen belediye, çöptoplama saatlerinde de düzenlemeye gitti. Yenilenen temizlik ekip veekipmanlarıyla ilçeye kazandırılan araçlar arasında; 61 evsel atık toplamaaracı, 10 mekanik süpürge aracı, 8 arazöz kamyon, 10 damperli kamyon, 10 çiftkabin kamyonet, 3 konteyner yıkama aracı, 2 afiş sökme ve halı yıkama aracı, 2iş makinesi, 11 denetim aracı ve 1 havuz dorse aracı yer alıyor. Bu araçlarlagece gündüz demeden çalışan Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nebağlı ekipler, ilçede adeta bir temizlik seferberliği başlattı.

Yeni Çöp Toplama İstasyonu Hizmette

Ayrıca, Esenyurt Belediyesi’ne ait araç sevk ve idare merkezinekazandırılan yeni çöp aktarma istasyonunda tonlarca atık toplanıyor veayrıştırılmak üzere çeşitli atık merkezlerine gönderiliyor.

Bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e teşekkürlerini iletirken, Başkan Özerise “Temiz Yurt Esenyurt” mottosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğinibelirtti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri