Esenyurt Sağlıkta da ‘Devrim’ Yapıyor... 6 Ayda 10 Bin Hastaya Umut Oldular

Esenyurt Belediyesi’nin yatağa bağlı ve yardıma ihtiyacı olanyurttaşlara yönelik sunduğu ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti, sağlık hizmetineulaşmakta zorluk çeken birçok kişinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in öncülüğünde yürütülen hizmet, yürümezorluğu çeken ve yatağa bağımlı hastalar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Esenyurt Belediyesi sağlık alanında da hayata dokunan çalışmalaryapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in başlattığı çalışmaile, sağlık ekipleri hastaneye gitme imkanı olmayan yaşlı ve engelliyurttaşları, tam donanımlı ambulanslarla sağlık kuruluşlarına ulaştırılıyor;MR, tomografi, diyaliz gibi tedavi işlemleri tamamlanan hastalar yenidenhastanelerden alınarak evlerine bırakılıyor. Nisan ayından bu yana 4.792vatandaşa ‘Evde Sağlık’ hizmetinin verildiği ilçede, 3.500 yatağa bağlıvatandaşa ise “Hasta Nakil Ambulansı” hizmeti verildi.

‘EsenyurtluYurttaşın Yanındayız’

Esenyurt Belediyesi sağlık personeli Dilan Günerhan, özverili birşekilde, gece - gündüz ayrımı yapmaksızın çalıştıklarını söylüyor.

Günerhan, ambulansların donanım olarak tam faaliyetgösterdiklerinin altını çizerken, “Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer’inkapsamını genişlettiği Esenyurt Belediyesi Ambulans Hizmeti ile hastalarımızınevlerinden alınıp hastaneye güvenle taşınmasını sağlıyoruz. Bu hizmetimizdenözellikle kanser hastaları ve yürüme zorluğu çeken vatandaşlarımızyararlanıyor. Tedavi süreçlerinde yanlarında oluyor, işlemleri bittikten sonraonları tekrar evlerine ulaştırıyoruz. Esenyurt Belediyesi olarak tüm ekiparkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalışıyoruz. BelediyeBaşkanımızın talimatları doğrultusunda ambulanslarımızın donanımından ilaçtedariğine kadar her şey eksiksiz bir şekilde sağlanmakta. Bu sayede,hastalarımıza en iyi şekilde hizmet sunarak, onların sağlık süreçlerini güvenleilerletiyoruz.” diye konuşuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri