Esenyurt Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti

Esenyurt Belediyesi, Mevlid Kandili vesilesiyle ilçedebelirli noktalarda kurulan stantlarda kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.İlçedeki camilerde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcılarıve Meclis Üyeleri namaz sonrası vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerinidinledi.

Mevlid Kandili’nin manevi atmosferini hep birlikte yaşamakamacıyla, Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede belirlenen bazı noktalarda vecami girişlerinde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcılarıile Meclis Üyeleri vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Kılınan yatsınamazının gerçekleştirilen ikram boyunca vatandaşlarla sohbet eden BaşkanYardımcıları Esenyurtluların talep, öneri ve şikayetlerini de dinledi.  Vatandaşlar, kandil simidi ikramından dolayıduydukları memnuniyeti dile getirirken, bu geleneği sürdürdüğü için EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'e teşekkürlerini iletti.

Mevlid Kandili dolayısıyla sosyal medya hesaplarındanyaptığı bir paylaşımla tüm Esenyurtluların kandilini kutlayan Prof. Dr. AhmetÖzer mesajında; "Tüm İslam âleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor;barış, kardeşlik ve huzur dolu bir dünyanın kapılarını aralamasını, iyi vegüzel yarınlarımıza vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri