Esenyurt Belediyesi Patili Dostlarını Unutmuyor…

EsenyurtBelediyesi Can Dostlarının Yanında

Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanları için mama ve su desteğinisürdürüyor. Belediyenin Modern Hayvan Bakımevi’nde üretilen yüksek proteinlikedi ve köpek mamaları, ekipler tarafından günlük olarak besleme noktalarınabırakılıyor.

Hayvan dostu belediyecilik çalışmalarıyla örnek olan EsenyurtBelediyesi, sokak hayvanları için su ve mama desteğine devam ediyor. İlçedekiyüzlerce besleme noktasına her gün mama ve su bırakan ekipler, hayvanlarınrutin kontrollerini de yapıyor. Ekipler, kedi ve köpeklerin yaşam alanlarınıtemizlemeyi de ihmal etmiyor. Hayvanseverler, can dostlarımızın aç kalmamasıiçin yürütülen bu hizmetten dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer’e teşekkür ediyor.

Hem SağlıklıHem Ekonomik

Mamalar, hem sokak hayvanlarının daha sağlıklı beslenmesi hem detasarruf sağlamak amacıyla Esenyurt Belediyesi’nin mama üretim tesisindeüretiliyor. Modern Hayvan Bakımevi’nde bulunan tesiste, uzman ekiplertarafından ilçe genelindeki fabrika, restoran, hastane gibi mekanlardan toplanan yemek atıkları yüksekproteinli mama haline getiriliyor. Üretilen sağlıklı mamalar hem ilçegenelindeki hayvan besleme alanlarına düzenli olarak bırakılıyor hem debelediyeye ait barınakta bulunan hayvan dostlarımızın beslenmesindekullanılıyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Esenyurt Haberleri