Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu’nu üst üste ikinci kez Into kazandı

3+ yaşlı İngiliz atlarının 1200 metre kum pistteki mücadelesinde 7 safkan start aldı. Gurbet Altın’ın sahibi, Fevzi Yılmaz’ın ise yetiştiricisi olduğu, geçen yıl da bu koşuyu kazanma başarısı göstermiş olan Into (Kaneko - Tijin / Always A Classic), jokeyi Ferit Yardımcı ile bu sene de galibiyete uzanmasını bildi. Ercan Altın tarafından antrene edilen 7 yaşındaki doru at, 52’nci startında 24’üncü galibiyetini elde etti.

Yıldızkıran (Approve - Iguassu / Mountain Cat) koşunun ikincisi, Garonor (Lion Heart - Lajitas / Siphon) üçüncüsü, West Grove (Royal Abjar - Biella / Sri Pekan) dördüncüsü, Prens Atlas (Hakeem - Ratisbona / Sholokhov) da beşincisi oldu.

Into için bitiriş derecesi 1.16.19 şeklinde sonuçlanırken, farklar 8,5 Boy - 1,5 Boy - 2 Boy - 1,5 Boy olarak kayıtlara geçti.

Koşu sonrası Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen törende, kazanan safkanın sahibi adına Mahmut Yardımcı’ya kupasını Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan takdim etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, safkanın jokeyi Ferit Yardımcı’ya ödülünü verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Muhittin Kaya, günün anısına Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’e çiçek takdim etti.

 

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası

Temeli 1884 yılına kadar uzanan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, ülkemizde bulunan en eski ve en köklü ticaret ve sanayi odaları arasında yer almaktadır. Yaklaşık 140 yıldır faaliyetlerini kesintisiz sürdürmekte olan oda, Elazığ Vilayet Makamı’nın yazısı ile yapılan ilk oda seçimleriyle 10 Mart 1926 tarihinde, “Elaziz Ticaret ve Sanayi Odası” unvanı ile resmi olarak kurulmuştur. 7.500 aktif üyesi ile 14 meslek gurubu, 41 meclis üyesi ve 11 kişiden oluşan Yönetim Kurulu ile çalışmalarını sürdürmektedir. Odaya kayıtlı işletmelerin %90’nını KOBİ statüsündeki aile şirketleri oluşturmaktadır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları kapsamında yaptığı girişimlerle Elazığ iş dünyasına da önemli katkılarda bulunmaktadır. Elazığ ilinin kısa ve uzun vadede kalkınma stratejilerinin oluşturulması amacıyla başta Elazığ Valiliği olmak üzere, tüm paydaşlarıyla sahip olduğu kaynakları en doğru şekilde geliştirmek ve yönetmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri