Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu Seed Of Love kazandı

3 yaşlı İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, 1800 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Mustafa Ercan'ın sahibi, Tomris Karakartal Özbay'ın da yetiştiricisi olduğu Seed Of Love (Kaneko - Cree Max / Victory Gallop) jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde kazandı. Abdulhamit Yardımcı'nın antrene ettiği doru tay bu galibiyetiyle kariyerindeki 5'inci birinciliğini elde etmiş oldu.

12 safkanın start aldığı yarışta Foça Storm ikinci olurken, Baybars Han üçüncü, Akyıldırımoğlu dördüncü ve Phantom Warrior da beşinci oldu.

Koşunun galibi Seed Of Love için bitiriş derecesi 2.09.48 olurken, farklar ise 3,5 Boy - 1/2 Boy - 1 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi Mustafa Ercan'a kupasını, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya takdim etti.

Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, kazanan safkanın jokeyi Ferit Yardımcı'ya çiçek takdim etti.

Törene, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Serdar Yavuz, Serkan Şimşek ve Bekir Büyükharmancı, Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Erhan Emluk, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, Polis Okulu Müdürü Mehmet Vefa Çelik ile Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik de katıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde, adalet ve güvenlik olgusunun tesisine katkıda bulunan, birey ve toplum odaklı proaktif ve reaktif polislik anlayışının yanı sıra üstlendiği tüm görevleri, yasaların çizdiği çerçevede ve evrensel değerlerin ışığı altında verimli, kaliteli ve etkin şekilde yerine getirmektedir. Diyarbakır’ da 57 birimi ile görevini ifa eden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, yasalarla verilen güvenlik ve huzuru sağlama hizmetlerini, vatandaşın memnuniyeti, personelinin değeri ve önemini de göz önünde bulundurarak kendisini sürekli yenileyip geliştirmektedir.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri