Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu’nda Blue Sunset galibiyete ulaştı

2 yaşlı İngiliz taylarının start aldığı koşuyu Deniz Kurtel’in sahibi olduğu, Mozaik Org.San.Tic.A.Ş. tarafından yetiştirilen Blue Sunset (Air Vice Marshal - Visarno / Kitten's Joy) jokeyi Ayhan Kurşun’la kazandı. Hakan Yüzbaşı antrenesindeki doru erkek tay, katıldığı dördüncü koşuda da birincilik serisini devam ettirirken, ikinci Grup koşu zaferine imza attı. 1200 metre çim pistte Blue Sunset için müddet 1.11.08 olarak kayıtlara geçti.

2023 yılı Demokrasi ve Milli Birlik Günü Koşusu’nu (Açık-G2) izlemek için tıklayınız.

Kazanan tayın ardından ikincilik Müslüm Çelik ile Baahubali’nin (Halicarnassus - Ateş Girl / Always A Classic) olurken, Hard And Fast (Air Vice Marshal - Her Star / Harlan's Holiday) Mustafa Çiçek’le üçüncü, Resne (Hep Beraber - Ruse / Marcavelly) Vedat Abiş’le dördüncü, Oğlumsun (Abjar Academy - Diyadin / Zanjero) da Özcan Yıldırım’la beşinci sırada yer aldı. Koşudaki farklar ise 1 Boy - 4 Boy - 1 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan tayın sahibine vekaleten Mehmet Demir’e kupasını, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz takdim etti.

Şeref Tribünü’ndeki törene Yüksek Komiserler Kurulu Genel Koordinatörü Murat Birol Kayim, YKK Danışmanı Mustafa Özdemir, AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Ahmet Uzun ve eşi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Ayhan Yağcı ve Sait Atalay ile Ankara Hipodrom Müdürü Özgür Kaya da katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri