Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Ya Asgari Ücrete Zammı Verecekler Ya Da Biz Söke Söke Alacağız”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada “Kimse kaybetmedi, bu seçimin kaybedeni yok. Edirne’deki herkes bilsin ki bu parti birinci parti olunca da kimseyi itmez, kimseyi kakmaz. Bundan sonra herkese sahip çıkacak. Göreceksiniz, o günleri hep birlikte yaşayacağız. İnsanların yüzde 65 nüfusu CHP’li belediyelere vermesi boşuna değil. Ekonominin yüzde 80’ini bize teslim etmeleri boşuna değil. Hem yıldılar, hem de artık bize bu yeni değişim sürecine, genç adaylara, kadın adaylara, tecrübe ile gençliğin birleşmesine, iktidar umudumuza, heyecanımıza ortak oldular. Bu duyguyu mutlaka koruyacağız” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanlığı’nda yurttaşlara seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Edirne’nin, Osmanlı’nın başkenti, Cumhuriyet’in kalesi, insanı yüreğindeki vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisiyle buralara gelen, buraları dolduran, bir il ziyareti öncesi Edirne’nin bu en önemli gününde bile il başkanlığımızın önünde bizleri bekleyen, burayı adeta mitinge çeviren güzel insanlar hepiniz hoş geldiniz. Yolda Genel Sekreterimize, yöneticilerimize anlattım. Edirne ile başka bir gönül bağımız var. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Özel şöyle devam etti:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri