Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Tayyip Bey Gariban, Köylü Sevmiyor; Zengin Seviyor”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

“BİZ SAHİP ÇIKMAYA HAZIRIZ; BIRAK, BİZ YÖNETECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Mustafakemalpaşa’da halk buluşmasına katıldı. CHP Genel Başkanı Özel, emekli, emekçi, çiftçi, esnaf, staj ile çıraklık ve TOKİ mağdurlarının sorunlarına dikkat çekerek, “Biz ne kadar söylesek de Tayyip Bey yapmıyor. Çünkü gariban, köylü sevmiyor; zengin seviyor. Artık ondan istemeyi bırakıyoruz. O, ‘Küfe yok’ diyor ya biz onun sırtındaki küfeyi istiyoruz. Biz onlara sahip çıkmaya hazırız; bırak, biz yöneteceğiz” dedi.

Bursa Mustafakemalpaşa’da halk buluşmasına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “2018’de bu meydanda konuştum, bu iki belediyeye de Mustafakemalpaşa’ya da, büyükşehire de CHP iktidarı yakışır dedik. O dönem çok küçük bir farkla kaybettik. Ama hep içimde yara. Bu isimde bir ilçe CHP’de olmayacak da CHP’li bir belediye başkanında olmayacak da kimde olacak diye” ifadesini kullandı. Özel, şunları söyledi:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri