Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Millet Razıysa Ben de Bütün Başkanlarımdan Razıyım”

“BİR YERDE İYİ BİR İŞ VARSA ONU BÜTÜN TÜRKİYE’YE YAYIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmit'te Kent Lokantası’nın açılışını yaptı. Özel, “Gıda mühendisi denetiminde, bir diyetisyenin gözetiminde, en iyi malzemelerle, bir mercimek çorbası, bir orman kebabı, bulgur pilavı, bir ayran ya da yoğurt bugün burada 40 liraya satılıyorsa bu yapılan iş, hiç şüphe yok maliyetinin altındadır. Belediyenin önemli sübvansiyonu vardır. Buradan yemek yiyen herkes ‘Allah bereket versin, Allah razı olsun yapanlardan’ diyorsa, millet razıysa ben de başkanım ve bütün başkanlarımdan razıyım. Kendilerini tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

İzmit'te Kent Lokantası’nın açılışını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Bekirpaşa ve İzmit’imizin çok kıymetli ve değerli sakinleri, burada bize Kocaeli İl Başkanımız ev sahipliği yapacaktı. Bir rahatsızlıktan ötürü hastanede yatıyor. Kendisini ziyaret ettim. Durumu gayet iyiye gidiyor. Sizlere selamlarını iletti. Kocaeli’nin değerli milletvekilleriyle, İzmit’imizin değerli belediye başkanıyla, ilçe başkanlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla bugün sizinle birlikteyiz. Gençlik Kolları Genel Başkanımız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve kabinemizdeki Gölge Adalet Bakanımız bana eşlik ediyorlar. Şahsım, arkadaşlarım adına ve CHP adına hepinizi saygı ile selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz” dedi. Özel şöyle devam etti:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri