Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel: “Dilruba da Bizimdir, Dilara da Bizimdir”

“CHP, IŞIKLARIN ERKEN KAPANDIĞI SEÇİMLERİ GERİDE BIRAKMIŞTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 34’üncü Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Özel burada yaptığı konuşmada, “Dilruba da bizimdir, sonuna kadar da düşünce özgürlüğünü savunuyoruz. Başını örttüğü için ayrımcılığa tabii tutulan Dilara da bizimdir. Çünkü CHP Türkiye’dir, Türkiye’nin partisidir. Türkiye’deki tüm gençlerin partisidir. Gençlerin geleceğinden endişeli bütün anne babaların partisidir. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

34’üncü Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “Ben bir rüyayı hep birlikte gerçekleştirdiğimiz için bu çoktan hak ettiği halde mahrum kaldığı sosyal belediyecilikten, sosyal demokrat belediyecilikten insana, emeğe, çevreye, doğaya, hayvana saygılı belediyecilikten mahrum kalan Balıkesir’in 31 Mart seçimlerinde büyükşehir belediye başkanlığını ve nüfusunun yüzde 95’ine tekabül eden 15 belediye başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırdığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Ahmet Akın yıllardır bu göreve layık görülen, geçen sefer hepimizin malumu durumlar yüzünden bir 5 yıl bu kavuşmanın geciktiği ama bütün Balıkesir coğrafyasında biraz önce de ifade ettiğim gibi yüzde 95’ini nüfusun ilçe belediyelerimizde ve tamamını büyükşehir belediyemizle hizmet etme imkânını yakaladığımız bir süreçteyiz. Ben bütün belediye başkanlarımıza, onların seçilmelerine en önemli katkıyı sağlayan İlçe Başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve hangi siyasi partide gönlü olursa olsun çağrımıza kulak vererek Türkiye İttifakı’na katılan bütün sosyal demokratlara, milliyetçi demokratlara, muhafazakâr demokratlara, Kürt demokratlara, vatanını, milletini seven bütün demokratlara yürekten teşekkür ediyorum, sağ olun var olun” dedi. Özel, şunları kaydetti:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri