Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel’den İktidar Mesajı: “Biz Geliyoruz, Hazır Olsunlar”

“TRT’NİN BAŞINDA LİYAKATLE GELEN BİR GENEL MÜDÜR OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ilk genel seçimde TRT ekranlarında, tıpkı yerel seçimlerde olduğu gibi CHP’nin birinci parti olarak yer alacağını vurguladı. Özel, “Biz geliyoruz. Hazır olsunlar. Seçimlerin ertesi günü göreceğim bakalım. Haberleri nasıl verecekler? O zaman, işte o zaman böyle TRT’nin başında sadakatle orada kalan birisi değil liyakatle oraya gelen bir genel müdür olacak. Bunu da bir kenara yazalım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Balıkesir’de Gömeç Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Özel, ziyaretinin ardından Gömeç Belediye Başkanlığı binasının önünde kendisini karşılayanlara hitap etti. Vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Özel, “Çok değerli Gömeçliler, bugün burada sizinle birlikte olmak, sizi görmek, herkesin beni gördüğünü bilmek, biraz önce Ayvalık’ta bir amca bağırıyor. Göremiyorum seni diyor, ne yapayım dedim. Biraz havalan dedi. Amca dedim, ayak kırık. Ayakta zor duruyorum. Nasıl havalanayım? Sağ olsun Melih Başkan böyle bir tedbir almış. Bu sefer herkes görüyor. Ben de sizleri görüyorum. Hepinizi saygı ile selamlıyorum, hoş geldiniz… Bu seçimde biliyorsunuz biz ittifak olsun dedik. Mümkün olmadı. Olmayınca tabi ki bu sefer dedik ki belki siyasi bir ittifak kuramadık ama halkımıza güveniyoruz. Seçmenlerimize güveniyoruz. Çünkü biz Türkiye’nin neresinde olursa olsun, Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin, doğru ve dürüst yönetecek kişilerin iktidarda olması gerektiğini istiyoruz. Bu sefer dedik, ittifakımızın adı Türkiye ittifakıdır. Siyasi bir ittifak değildir. Renkleri ay yıldızlı al bayrağın renkleri kırmızı ve beyazdır. İçinde CHP dışında bir siyasi parti yoktur ama milli takım gol atınca sevinen, filanın sultanları şampiyon olunca İstiklal Marşı çalarken, bayrak göndere çekilirken gırtlağı düğümlenen herkes bizimledir dedik. Türkiye ittifakı büyük bir başarı ile geçtiğimiz ittifaklarla aldığımız oyun çok daha üzerindeki oyları aldı. Çok daha önemlisi 47 yıl sonra ilk kez CHP Türkiye’nin birinci partisi oldu. Bunu sürdüreceğiz. Çünkü Melih Bağcı’nın cebindeki anahtar bu belediyenin kasasının ya da kapısının anahtarı değil. Onun cebindeki anahtar Cumhuriyetin ikinci yüzyılındaki CHP iktidarının anahtarıdır” dedi. Özel, şunları söyledi:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri