Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Erdoğan’ın Derdi Emekli ve Emekçi Değil, Sadece Zenginler”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

“HAKLARINI VERİRSEN GEÇİM OLUR, VERMEZSEN KAÇAMAZSIN, SEÇİM OLUR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoksul ve ezilen kesimlerin sesini duymadığını vurgulayarak, “Onun derdi emekli değil. Onun derdi emekçi değil. Onun derdi çiftçi değil. Balıkçı değil, hayvancı, arıcı, esnaf değil. Onun derdi sadece zenginler. Onun için defalarca söyledim. Bir daha söylüyorum. Bu sesi duyarsan, duyarsın. Hakkını verirsen verirsin. Eğer verirsen geçim olur. Vermezsen kaçamazsın, eninde sonunda seçim olur” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Mudanya ilçesinde halk buluşmasına katıldı. Özel, burada yaptığı konuşmasına, “Yazın ortasında böyle sıcak bir havada, günün yorgunluğunun üstüne bu güzel meydana gelip, burayı doldurup bize ev sahipliği yapan, yüreğinde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan Mudanya’nın güzel insanları, hepiniz hoş geldiniz” sözleri ile başladı. Özel, “Yeşil, güzel Bursa’nın sırtını Uludağ’a ve yüzünü Marmara’ya dönmüş güzel insanları, en güzel ilçelerinden bir tanesi, milli mücadelenin, Kurtuluş Savaşının askeri yönden olduğu gibi siyasi yönden de diplomatik olarak tamamlandığının ve zaferin kazanıldığını tasdik edildiği bu güzel ilçe... Mütareke Meydanı burası. Şu bina Kurtuluş Savaşının bittiğini, savaşı milli mücadele kahramanlarının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kumanda ettiği milli mücadele ordularının kazandığını, işgalcilerin kaybettiğini yedi cihana duyuran, dokuz günlük çetin müzakerelerden sonra İsmet Paşa’nın Lozan’ın öncü belgesini işgalcilere imzalattığı bina burası” dedi. Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri