Çin değil Sarıyer Belediye Meclis salonu

Sarıyer’de yıllardan beri bir türlü yapılamayan belediye hizmet binasının ne kadar gerekli olduğu belediye meclis toplantıları yapılırken daha çok kendini gösteriyor.

Sarıyer’de yıllardan beri bir türlü yapılamayan belediye hizmet binasının ne kadar gerekli olduğu belediye meclis toplantıları yapılırken daha çok kendini gösteriyor.


Belediye Başkanı Şükrü Genç’in bitirmek için büyük çaba harcadığı hizmet binası tamamlandığında şu an daracık bir salonda tıkış tıkış oturup, nefes almakta bile güçlük çeken meclis üyeleri daha rahat çalışabilecekler.


ESKİ BİNA İHTİYACI KARŞILAMIYOR

Yıllar önce istimlak edilen eski bir binanın 100 metrekare civarındaki salonunu kullanan belediye meclisinin üyeleri omuz omuza oturmak zorunda kalıyorlar. Toplantıları izlemek için gelen vatandaşların yanı sıra siyasi parti başkanları, üyeler, belediye yazıişleri görevlileri, basın mensupları ile zabıta görevlilerinin de bulunduğu salonda bazen oturacak yer bile bulunamıyor, insanlar toplantıları ayakta izliyor.


YENİ HİZMET BİNASININ BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASI GEREKİYOR

Böyle bir sıkıntıyı bizzat yaşayan CHP ve AK Parti meclis üyelerinin elele verip, dayanışarak Pınar Mahallesi’ndeki belediye hizmet binasının bir an önce tamamlanması için çaba harcamaları isteniyor.


Bu arada İstanbul’un hemen her ilçesinde belediye ve diğer kamu binaları modern projelerle yaşama geçirilip, kullanılırken, 20’ye yakın yerde hizmet üretmeye çalışan Sarıyer Belediyesi’nin durumu, hem personelin hem de vatandaşın eziyet çekmesine neden oluyor. Bu nedenle Sarıyer’e aynı zamanda bir prestij kazandıracak olan belediye binasının bir an önce tamamlanması dört gözle bekleniyor. Yeni dönemde bu binayı bitirmeyi kendine ilk hedef seçen Başkan Şükrü Genç’in çabasına da destek olunması gerektiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Tarlaya değil Okula
Yaşam Yaratıcıları, Kağıthane Fen Bilimleri Okulları'nda yetişiyor
Sarıyer Rumeli Kavağı Spor Kulübü'nden başarılı sonuçlar
"Ver Kaç" romantik komedi filmi 15 Eylül'de sinemalarda!..
Mardinli ve Siirtli Çocuklar Sarıyerde