CHP Lideri Özgür Özel: “İktidara Yürümenin Sorumluluğu İçinde Her Adımımızı Ölçüp Biçerek Atıyoruz”

“İŞSİZLİĞİ, YOKSULLUĞU KONUŞMAYIP ADAYLIK TARTIŞMASI YAPAN DOST DEĞİL”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt’ta üye katılım töreninde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 47 yıl sonra ilk kez seçimden birinci parti olarak çıktığını belirterek, "Bunun kıymetini bilmek ve bunu sürdürmek gerekiyor. 47 yıl sonra birinci parti olurken, gençlere, kadınlara alan açarak ve ölçme değerlendirmeye değer verip her şeyin doğrusunu mutlaka ölçüp biçerek yürüdük. Emin olun her adımımız ölçülerek, biçilerek, doğru olduğuna inanılarak, sahadaki sonuçlar takip edilerek atılıyor; atılmaya da devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak bundan sonra da partimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve partimizin politikalarına sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

“BÜYÜK BİR KATILIMLA İLÇE BAŞKANLIĞIMIZA SIĞMADIK’’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özel, Esenyurt ilçesinde katıldığı üye katılım töreninde, "Üye katılım törenlerini, rozet takmaları genelde ilçe başkanlığında, ilçe başkanının makam odasında yapıyoruz. Ancak bugün öylesine bir katılım var ki oraya sığmadık; buraya geldik. Başkanımız Hüseyin Ergin’in şahsında bütün örgütümüzü, kadın kolları başkanımızın şahsında bütün kadın kollarımızı, gençlik kollarının başkanımızın şahsında tüm genç üyelerimizi bana eşlik eden Genel Başkan Yardımcılarım, Grup Başkanvekilim, Parti Meclisi üyelerim, milletvekillerim ve Beylikdüzü, Büyükçekmece ile Ardahan Göle Belediye Başkanlarımla birlikte saygıyla selamlıyoruz. Esenyurt, 80 ilden göç alan çok önemli bir ilçe. Nüfusu biz Esenyurt’u kaybettiğimizde 110 bindi; geri aldığımızda 1 milyonun üzerine çıkmıştı. Burada herkesin hemşehrisi var. Ahmet Özer Başkan’ın da hemşehrileri var. Hüseyin Ergin Başkan’ın da hemşehrileri var. İl Başkanımızın da öyle… Ama burada benim iki tür hemşehrim var. Çok olmasa da bir, Manisalılar var. Bir de Balkanlarda doğan yani Selanik’ten, Makedonya’dan çok sayıda hemşehrim var. Onlara da buradan Genel Başkan olarak selamlar sunuyorum” ifadesini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri