CHP İstanbul online bağış kampanyası başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, “Değişimi başlat” sloganıyla İstanbulluları yaşadıkları kentin sorunlarını çözmeye davet ediyor.

 Degisimibaslat.com adlı internet sitesi aracılığıyla online bağış kampanyası başlatan CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’un sorunlarını İstanbullularla birlikte çözmeyi hedefliyor

.Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı, “Değişimi başlat” sloganıyla İstanbulluları yaşadıkları kentin sorunlarını çözmeye davet ediyor. Degisimibaslat.com adlı internet sitesi aracılığıyla online bağış kampanyası başlatan CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul’un sorunlarını İstanbullularla birlikte çözmeyi hedefliyor.Avrupa ve Amerika’da da örneklerine rastlanan bağış kampanyasıyla İstanbul’da değişimi başlatmak isteyenler, degisimibaslat.com adlı internet sitesine girerek online olarak bağış da bulunabiliyor.



Degisimibaslat.com sitesine üye olanlar ise yaşadıkları bölgelerde karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı ile paylaşabiliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Dr. Elif Uluğ, “Bu proje, devletin tüm olanaklarıyla seçime hazırlanan ve yasaklarıyla da muhalefeti sindirmek isteyen iktidara karşı halkın örgütlü bir biçimde haykırdığı değişim talebidir. İstanbul İl Örgütü olarak İstanbulluları trafik çilesi olmayan, yoksulluğun sıfırlandığı, halkla beraber yerinde kentsel dönüşümün uygulandığı ve doğal yaşam alanlarının geliştirildiği bir İstanbul için Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek olmaya davet ediyoruz” dedi.



Haberin Nabzı Gazetesi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri