CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Kaybedilen Her Turist Hepimizin Cebinden Kaybettiriyor”

“HERKESİN SORUMLULUĞUNU SONUNA KADAR YERİNE GETİRMESİ LAZIM”

“HEP BİRLİKTE SEFERBERLİK HALİNDE DAVRANILMALI”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, turizmin gerilememesi için herkese sorumluluk düştüğünü belirterek, “Efendim, ‘Savaş genişleyebilir’ filan. Bunlar Türkiye’ye zararlı şeyler. Bu konuda ümit ediyoruz diplomasi sonuç alacak, turizmde zarar görmeyi ve zaten savaşı asla istemiyoruz, bir an önce bu sorunların çözülmesini istiyoruz. Oradan oraya füze atılınca çok zarar veriyor ama parka, havuza, yola sigara atılınca da Türkiye’ye füze atılmış gibi zarar veriyor. Bu yüzden bu şehirlerde yaşayan herkesin sorumluluğunu sonuna kadar yerine getirmesi lazım. Kaybedilen her turist hepimizin cebinden bir şeyler kaybettiriyor. O yüzden bu konuda hem siyasetçilerin, hem vatandaşların hep birlikte bir seferberlik halinde davranmaları gerektiğini altını, tüm sektörümüz adına ve onlardan aldığımız bilgiler ışığında çizmek isteriz” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da Turizm Sektör Temsilcileriyle bir araya geldi. Özel, “Turizmin sektör temsilcileri ile bir buluşma gerçekleştirdik. Pandemi döneminde Meclis açık ama oteller kapalıyken çok sayıda zoom toplantısında sektör temsilcileri ile katılmıştım. Seslerini duyurmaya çalışmıştım. Geçtiğimiz aylarda hem TÜRKONFED’in içindeki arkadaşlarımızla hem Batı Akdeniz Odalarının Ankara’ya gelen temsilcileri ile yaptığımız toplantıda verimli bilgiler almış ve onlardan Antalya turizmiyle ilgili uzun uzun konuşma ihtiyacı olduğunu kaydetmiştik. Bugün böyle bir olanağımız oldu. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Daha sezon bitmeden sektörün temsilcilerine böyle bir toplantıya böyle bir yoğun katılım gösterdikleri için yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Özel, şunları söyledi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri