CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Emeklileri 100 Yıl Sonra Bir Kez Daha Atatürk’ün Partisi Kurtaracak”

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL:

-“EMEKLİLERE SAHİP ÇIKMASI GEREKENLER, ONLARI KRİZLE BAŞ BAŞA BIRAKIYOR”

-“AKP GİDECEK, KAYBETTİKLERİMİZİ BULACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da Beyoğlu Belediyesi’nin Emekli Evi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Partimizi 47 yıl sonra Türkiye’de birinci parti yaptık. Durmadan çalışıyoruz. Size söz veriyorum. CHP yapılacak ilk genel seçimlerde şimdi de anketlerde olduğu gibi, son seçimde olduğu gibi yine birinci parti çıkacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi yeniden iktidar olacak. Biz bu ülkeyi düşmandan kurtarmışız. Bu ülkeyi yokluk ve yoksulluktan, esaretten, açlıktan kurtarmışız. Hastalıktan kurtarmışız. 100 yıl sonra sizi bu yoksullukla, bu açlıkla, bu onurunuzu kıran kötü muamele ile yüz üstü mü bırakacağız? Emeklileri 100 yıl sonra bir kez daha Atatürk’ün partisi kurtaracak. Söz veriyorum” ifadesini kullandı.

İstanbul’da Beyoğlu Belediyesi’nin Emekli Evi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “Değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kapıdan girdiğimiz andan itibaren pek çok emeklimiz bana dedi ki, ‘Size çok teşekkür ederiz, bize çok iyi bir belediye başkanı seçtiniz’. Biz o belediye başkanını Beyoğlu’na önerdik. Bir tarafta Beyoğlu’nu rant alanı olarak gören, onu belli zümrelerle paylaşan, Beyoğlu’nun varlıklarını yandaşlarına peşkeş çeken zihniyet vardı. Bir tarafta biz emeklinin, halkın adayı, Beyoğlu’nun evladı, partimize ilçe başkanı olarak uzun yıllar hizmet etmiş kardeşimizi önerdik. Onu siz seçtiniz. Elinize, yüreğinize sağlık” dedi. Özel şöyle devam etti:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri