CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET KURULTAYI’NIN DÜZENLENDİĞİ KOCADERE KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ (29 AĞUSTOS 2017)

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET KURULTAYI’NIN DÜZENLENDİĞİ KOCADERE KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ..

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, ADALET KURULTAYI’NIN DÜZENLENDİĞİ KOCADERE KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
(29 AĞUSTOS 2017)


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı’nın düzenlendiği Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere köyünde, vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Adalet Kurultayı’nın son gününde, sabahın erken saatlerinde konakladığı kamp alanından hareket eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kocadere köyüne geçti.

Kocadere Köyü Muhtarı Güray Yaşın tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, köy meydanında organize edilen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti.

Kahvaltı sonrasında konuşan Kılıçdaroğlu, Kocadere köyünde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kahvaltı sonrasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: 



Efendim güzel bir sabah. Sayın muhtarımız bizi sofrasına davet etti, kapılarını açtı. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum sağ olsun, var olsun. Emin olun benim hayatımın en mutlu günlerinden birisi bugün. Böylesine güzel bir sabah, güzel insanlarla beraber olmak, onlarla sohbet etmek, yaşlıları dinlemek, onların sesine kulak vermek… Duayla başladık, duayla sonlandırdık soframızı. Dolayısıyla son derece mutluyum, son derece memnunum.

Köyün tarihi az önce muhtarıma sordum, çok eski bir tarihi var köyün. Böylesine köklü bir köyde muhtarımla beraber, köylülerle beraber olmak, onların çayını içmek, ekmeğini yemek benim için dünyanın en mutlu günlerinden birisi. Bu vesileyle ben de hepinize yürekten teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun diyorum. Ekmeğinizi yedik, çayınızı içtik helal edin diyorum. Sağ olun, var olun diyorum.
Kaynak: chp.org.tr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri