Çatalca'da Kayıp Vatandaşı Buldu

Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Çatalca'da Kayıp Vatandaşı Buldu

Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, dün gece Çatalca'da kaybolan 65 yaşındaki Songül Karataş isimli vatandaşı kaybolduğu ormanlık alanda buldu.

 

Çatalca Karacaköy Merkez Mahallesi Yaren Caddesi mevkisinde ormanlık alanda kaybolan Songül Karataş için AFAD tarafından başlatılan arama çalışmalarına Bahçelievler Belediyesi'nin ekibi de katıldı. AFAD Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü koordinesinde yürütülen arama çalışmalarına, Bahçelievler Belediyesi’nin arama ve drone ekipleri destek verdi.

 

Songül Karataş'ın kaybolduğu haberinin alınmasının ardından başlatılan arama çalışmaları neticesinde, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde kayıp vatandaş sağ olarak bulundu.

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır , “Bahçelievler Belediyesi olarak, her zaman ilçe içinde ilçe dışında vatandaşlarımızın yanında olup, AFAD ve diğer kurumlarla iş birliği içinde çalışıyoruz. Bahçelievler Belediyesi arama kurtarma ekiplerimize ve tüm destek veren arama kurtarma ekiplerine teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bahçelievler Haberleri