Beylikdüzü`nde elektronik belediyecilik

Beylikdüzü’nde 10 bin kişi, 2012 yılı vergilerini internet üzerinden yatırdı

 Beylikdüzü halkı, teknolojinin olanaklarını kullanarak, vergilerini internet üzerinden yatırıyor. 2012 yılındaki toplanan veriler ışığında belediyeye 10 bin kişi vergisini Beylikdüzü Belediyesi’nin 

 adresi üzerinden, e-belediye hizmeti ile yatırdı. İlçe genelinde 70 bin kişinin vergilerini ödediği, bu sayının 10 bin kişisi ise işlemlerini internet üzerinden yaptı. Belediyede sıraya girmeden ve vakit kaybetmekten ödemelerini halleden vatandaşlar zahmeti ortadan kaldıran hizmetten memnuniyet duydu.

 

Uzun: “İnternet Sitemizi Takip Edin”

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi’nin internet sitesinin Beylikdüzü halkı için çok amaçlı bir araç haline geldiğine değindi. Vatandaşların belediyenin internet sitesini takip ederek her gelişmeden her an haberdar olabileceğini ifade eden Başkan Uzun “Göreve geldiğimiz günden bugüne internet sitemizde büyük yenilikler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız her gün düzenli olarak Belediye ile ilgili haberleri sitemizden öğrenebiliyorlar. Sitemiz üzerinden vergi yatırma sistemimiz sayesinde, vatandaşlarımız güvenle bu hizmeti kullanarak, işlemlerini hızlıca halledebiliyorlar” dedi.

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin internet adresi olan  adresinden hem vergiler yatırılabilirken, hem de her gün güncellenen haberler ve kent bilgi sistemi sayesinde vatandaşlar, ilçe hakkında bilgi edinebiliyorlar. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Engelli sporculardan çifte zafer
Ebru Gündeş'ten Arenamega’da muhteşem konser
Kartal-Kadıköy metrosu yüzde 50'li indirimli
Aile hayatında iletişimin önemi
Çocuk kulüplerine yoğun ilgi